Honda Foreman Forums banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
271 Posts
Discussion Starter · #1 ·
i got problem after problem now my gear indicated is flaching and in reverse is sperders and when i try to go forward, it bearly wants to move, even if itfull throttle. Does anyone know whats wrong or had this had before.
 

·
Registered
Joined
·
3,444 Posts
Sounds like it is in limp mode. Check the angle sensor. You can do a search for it in this Forum.
 

·
Premium Member
Joined
·
1,740 Posts
I would put my money on the angle sensor
 

·
Registered
Joined
·
36 Posts
i know this is a late reply but it might be your hidrolic pump because i looked it up in the manual and that is one of the number one reasons for the flashing signs, now if it wont go at all then **** that sucks because that is what it might be, look in your owners manual, trouble shooting section and it will tell you, sorry to be the barer of bad news.
 

·
Registered
Joined
·
19 Posts
I HAD THE SAME PROBLEM, THERE IS A SENSOR ARE WHAT EVER IT MAY BE CALLED THAT IS UNDER THE TANK. MINE WAS UNPLUGED, I BET MONEY THAT THAT IS THE PROBLEM.
 

·
Registered
Joined
·
206 Posts
Thats the angle sensor. I had that same problem. You could be flooring it and it wont move
 

·
Registered
Joined
·
1,229 Posts
With the key on and you push the bike slowly does the speedo read 2-4MPH .. if not it probably needs a speedometer sensor .. If the speedo registers 2-4MPH then probably an angle sensor ..

Did you count the flashes ..?

If you install a new angle sensor on a Rubicon the new sensor must have pre-load on it as you install it ..

 
1 - 9 of 9 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top