Honda Foreman Forums banner
1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
578 Posts
Discussion Starter · #1 ·
how are yah now folks? not bad, could be better i reckon. had a nice run today, out to the shore, and the camp. then me and mac102004 headed to place known as the horses Graveyard. trail with mud/water holes, great spot.
so i was slingin the mud, just about out of the trail and the foreman stops. try to shift down, nothing. checked all the fuses, perfect. no matter what it wouldent shift up or down. It is stuck in 2nd gear. when i turn the bike on the "2" flashes 3 times.

""3 flashes,angle sensor system, probable faulty part, angle sensor, or incorrectly installed,related wiring, or ECU ""

how big of a job is a new angle sensor? hard to do?

thanks guys,
Chris

http://s95.photobucket.com/albums/l131/350...ay%2019%202007/
 

·
Registered
Joined
·
142 Posts
nothing new to my ears
 

·
Registered
Joined
·
578 Posts
Discussion Starter · #8 ·
QUOTE ("mac102004":rhf5e4sq)
The trail wasn't even bad, I can make it through in 2wd. I've seen it a lot worse.
The IRS squats pretty good when towing a little heavy foreman....


never said the trail was bad. the water was barely over the tires. the foreman slung the thick sutff with ease in 2wd. gettin across the mud was no problem.
yah, i had to drive the rincon though town cause mac doesnt know the streets of glace bay, i had to keep it in 1st or it would bog bad while driving on a side walk. would have over heated if the fan switch wasent there.
the HL springs kept it from squating.
 
1 - 11 of 11 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top