Honda Foreman Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
2015 Rubicon with less than 100 hours on it not getting fuel. Problem started when I ran low on gas. After refilling it would run fine except at Full throttle where it would misfire and almost die. If you would let it idle for a little bit, it would catchup and run fine again except at WOT. I put in new fuel filter thinking it may have clogged. Made no difference. Yesterday it died while running at slow speed, misfiring right before it died. Now it will not start, not even trying to start. Checked spark and it is good so definitely seems to be fuel problem. Any ideas best place to start checking. I know carburetors but not this fuel injection system. Any help would be greatly appreciated.
 

·
Administrator
Joined
·
13,111 Posts
Did you check the fuel yo see if possibly it had water in it?

Sent from my SM-G965U using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #3
Yes, when I replaced fuel filter (which was much bigger project then expected, it being in the tank ) drained tank completely and used new gas.
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #6
Solved it. Embarrassed at solution. Disconnected fuel line to check fuel flow, had plenty. I had checked ignition with one of those in line tester that connects to spark plug. Put in new spark plug and fired right up, runs at WOT as long as I can hold it. Goes back to trouble shooting 101, don’t overlook simple stuff. Thanks to all who tried to help.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top