Honda Foreman Forums : Rubicon, Rincon, Rancher and Recon Forum - Reply to Topic
Thread: No spark Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Foreman Forums : Rubicon, Rincon, Rancher and Recon Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
09-19-2019 11:41 PM
toodeep The neutral wire gets hot when grounded? Is the display messed up?

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
09-19-2019 07:41 PM
1armhottie Had the same problem with ours when we got it. He put all the new parts on also still nothing, he grounded the neutral wire to the battery, may not be the right thing to do but it runs like a champ for the last 1 1/2 years. The neutral light just stays on tho
08-31-2019 09:25 AM
H20s
No spark

I have a 02 Honda foreman 450 es that has no spark. I've replaced the stator, cdi box voltage regulator and still no spark what is left.. electric shift hasn't worked in years. I've tried to ground the neutral wire no help the wire gets really hot. I'm at a loss

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome