04 Rubicon shift indicators flashing only after started - Honda Foreman Forums : Rubicon, Rincon, Rancher and Recon Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 08-30-2019, 04:24 PM Thread Starter
Honda Rider
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
04 Rubicon shift indicators flashing only after started

I have changed the angel sensor and loaded it it stoped stopped blinking before i started it. now it blinks after i start it tried the reset even replaced electric shift motor. running out of ideas. if any one can help it would be greatly appreciated.
Justin Hodges is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 08-31-2019, 10:04 AM
Honda Rider
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 6
Have you tried to pull up the code your getting??
msgtnobody is online now  
post #3 of 3 (permalink) Old 09-01-2019, 12:13 AM Thread Starter
Honda Rider
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
Yes sir it keeps giving me the angel sensor
Justin Hodges is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Foreman Forums : Rubicon, Rincon, Rancher and Recon Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome