2006 rubicon, NO 4x4. - Honda Foreman Forums : Rubicon, Rincon, Rancher and Recon Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 09-26-2013, 07:58 PM Thread Starter
Honda Rider
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 3
2006 rubicon, NO 4x4.

I purchased a new set of 28 mud bugs for my 2006 rubicon 4x4 fga ( electric shift) I went out for my first ride with them and my 4x4 stop working. The 4x4 indicator light blinked 2 times (front speed sensor)so I did the test that the honda manual suggested and Every time I do all 6 test it comes back saying its the front speed sensor so i replaced it. Still no 4x4! The light still blinks twice saying the front speed sensor. I went to the honda dealership and they told me the only way they would replace the sensor is if I brought my bike down and had a honda certified mechanic say the sensors faulty. I've check for power at the sensor, I've check for condunudity from the computer to the sensor(pink and white wire) which there was . Check condunudity to ground which there was none. Last test is to interchange the plug ins from the rear and front speed sensor and if the light blinks 3 times its your front speed sensor. Is it possible to be something else? Thank you.
patrick is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Foreman Forums : Rubicon, Rincon, Rancher and Recon Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2003 Honda Forman ES no spark no 4x4 Pheasfarmer Foreman 450 7 02-28-2017 10:43 AM
06 foreman no spark, now no starter, no shift jeepattack89 Foreman 500 5 04-20-2016 02:11 PM
2006 Honda Rubicon 500 won't go into 4x4 BedkersGSP Rubicon 500 0 01-15-2011 03:41 PM
Deal or No Deal? 2006 Rubicon CCW Foreman 500 19 11-17-2010 02:10 PM
2007 TRX420FE Cranks, But No Spark, No Shift, No Fuel Pump power XMM Honda Rancher 350, 400 & 420 4 02-16-2010 06:39 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome